Попитайте всеки успял човек на когото се възхищавате и той ще

...
Попитайте всеки успял човек на когото се възхищавате и той ще
Коментари Харесай

Вярвайте в себе си и смело напред!

Попитайте всеки съумял човек на който се възхищавате и той ще удостовери: доверието в личните сили поддържа триумфа.

Ако желаете да сте в действителност положителни в нещо, без значение на кой стадий сте в живота си, би трябвало да вярвате в себе си.

Не всички сме благословени със самонадеяност. Когато започнах в бизнеса, бях човек, който аз персонално желаех да подобря. Още си припомням по какъв начин пристигах на значими срещи и за изявленията, чувствайки се необикновено нервозен преди да прекрача прага на стаята.

Увереността в себе си усъвършенства опита. Има няколко стъпки и ограничения, които всеки може да предприеме, с цел да се увери, че не го дърпа обратно неналичието на религия в себе си.

Подготовката е всичко. Няма нищо по-лошо от несполучливия старт на значима среща, в която сте влезнали без да знаете този дребен, само че решителен подробност.

Ако би трябвало да бъдем почтени, предвид на интернет и непрекъснатия достъп до информация в него в наши дни в действителност няма опрощение да не си квалифициран. Подготовката в действителност прави разликата сред сполучливата среща и губенето на време и старания. Дори по-важно е, че ще се почувствате свястно. Сякаш сте трансформирали нещо. Това е отличен метод да премахнете подозренията в себе си.

Друг метод да го сторите е като постоянно мислите за позитивните резултати, които сте постигнали в предишното. Върнете се обратно към проблеми с клиенти, които сте разрешили. Или продажби, които сте съумели да пандизите. Дори не е наложително да мислете за достижения, свързани с работата ви. Може би сте произнесли страхотна тирада пред стотици хора по време на женитба? Това, което би трябвало да сторите, с цел да повярвате повече в себе си, е да си визиите предишните си триумфи. Това ще ви сложи в вярна конфигурация на мозъка. Такава, която ще ви помогне в идното.

Освен това е значимо да се научите да бъдете устойчиви на рецензия. Вместо да я възприемате като негатив, използвайте я като основа за самоусъвършенстване. Винаги съм казвал, че това е била една от грешките ми, които са ми давали най-големи уроци.

И дано всичко това пристигна до вас с предизвестие – границата сред увереността в себе си и арогантността е доста тънка. И доста бързо се минава през нея по пътя на бизнеса.

Всички в живота обичаме да работим и контактуваме с хора, с които се разбираме. Също толкоз значимо е обаче, че желаеме да работим с хора, които имат цялостна религия в това, което вършат.

Джеймс Каан – преподавател и изпълнителен шеф на Hamilton Bradshaw в LinkedIn
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР